Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
About
About the Journal
Editorial Team
Privacy Statement
Current
Archives
Submissions
Announcements
Contact
FURG
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 27 No. 2 (2017)
Vol. 27 No. 2 (2017)
Published:
2020-06-09
Editorial
Luiz Antonio de Almeida Pinto
1
PDF (Português (Brasil))
Articles
Cultivo de Eyerozyma Guilliermondii em batelada e batelada alimentada para produção de lipídios a partir de glicerol bruto
Bruno Loureiro Ladeira, Janaína Fernandes de Medeiros Burkert, Carlos André Veiga Burkert
2-15
PDF (Português (Brasil))
Extraction and characterization of chia (Salvia Hispanica l.) mucilage for application in food products
Viviane da Costa Borges, Myriam de Las Mercedes Salas-Mellado
16-27
PDF
Padronização do inóculo de diferentes espécies de lactobacillus
Renata Aguirre Trindade, Adriel Penha Munhoz, Fernanda Alves Germano Gautério, Carlos André Veiga Burkert
28-37
PDF (Português (Brasil))
Recuperação de carotenoides microbianos assistido por ondas ultrassônicas
Michelle Barboza Nogueira, Caroline Furtado Prestes, Janaina Fernandes de Medeiros Burkert
38-51
PDF (Português (Brasil))
Immobilization of protease extracted from Bacillus sp. P45 on different supports
Daiane Felix Reis, Odivane Fadanni, Adriano Brandelli, Susana Juliano Kalil
52-63
PDF
Obtenção e aplicação de filmes bioativos nanocompósitos de isolado proteico de frango e nanoargilas
Carlos Prentice-Hernández
64-84
PDF (Português (Brasil))
Make a Submission
Make a Submission
Language
English
Português (Brasil)
indexadores
Indexing
Keywords
Current Issue